Vakantiehuis Ardennen voor 14 personen

La ferme d'Arthur

Comfortabel thuiskomen in de natuur

Word helemaal zen samen met je vrienden en familie in dit wellness vakantiehuis in de Ardennen. Het charmante La Ferme d’Arthur in Smuid is vlot bereikbaar en toch rustig gelegen. Pal op fiets, mountainbike- en wandelknooppunten en vlakbij heerlijke gastronomische adresjes. Op het menu? 360 graden Ardennen!

Ontspannen op jouw tempo

Deze vakantiewoning met 7 slaapkamers en 7 aanpalende badkamers maakt het een uitgelezen verblijf voor grotere groepen families en vrienden. Trek erop uit en ontdek de streek. Of blijf hangen in deze luxe gîte met wellness, kickertafel, pool, bar, uitnodigende terrassen met petanquebaan en een gezellige keuken en living.

Troeven van deze luxe gîte

  • 360 graden grandioos zicht
  • Wellness met hamam en sauna
  • Ruim (+650m²) & luxueus kwaliteitsverblijf
  • Gemakkelijk bereikbaar én rustig
  • Ardens karakter buiten én binnen
  • Geniet comfortabel in elk seizoen
  • Gerenoveerde energievriendelijke woning
  • Vlotte wifi-verbinding

Perfecte uitvalsbasis

Voor de sportievelingen
Als je graag wandelt, fietst, jaagt of houdt van andere sportieve activiteiten, dan is dit het ideale vakantieverblijf in de Ardennen. Verscheidene fiets- en wandelroutes passeren langs het charmante Smuid. Stockeer bovendien in de grote bergruimte gemakkelijk en veilig tot 14 fietsen, wandelschoenen en ander sportmateriaal. Je elektrische fietsen kan je hier ook opladen. Voor jagersgroepen biedt La Ferme het ideale vertrekpunt om ‘s morgens na de koffie aan de actie te beginnen en ’s avonds bij de bar de vangst van de dag te bespreken.

Voor de toeristen
La Ferme ligt centraal tussen meerdere gezellige dorpen zoals Mirwart en Redu. Het wildpark van Saint-Hubert, het provinciaal domein van Mirwart, de grotten van Han en het Eurospacecenter zijn zeker de moeite om te bezoeken. Ook voor wie houdt van lekker eten is onze woning het perfecte startpunt. 

Voor de levensgenieters
Elk seizoen heeft zijn charme! Geniet van de zomerse avonden op het terras, het geweldige kleurenpalet van de natuur en de heerlijke wildmaaltijden in de herfst. Speel gezelschapsspelletjes aan onze lange houten tafel of hou een plezante apero in onze bar met misschien wel zicht op een wit tapijt in de winter, en ruik de frisse bloemengeur van een ontluikende lente!

La ferme d'Arthur logo
Rue des Loches 42, 6890 Smuid
© 2023 La ferme d’Arthur, Alle rechten voorbehouden
NL